El Shaarawy: A Milan ellen hatalmasat kell küzdenünk

El Shaarawy: A Milan ellen hatalmasat kell küzdenünk

A Roma támadója úgy véli, a csapatnak mindene megvan ahhoz, hogy jól szerepeljen idén is.

Az olasz játékos elismerte, Kevin Strootman hiányozni fog a Romából, de szerinte a vezetőség képes lesz helyettesíteni őt.

"Jelentős távozók voltak a nyáron, de szerintem tavaly nyáron pont ugyanígy gondolták az emberek. Végül pedig egészen a Bajnokok Ligája elődöntőjéig meneteltünk."- kezdte El Shaarawy.

"Elvesztettünk pár remek játékost, közülük Kevin volt az egyik, aki nem csak a pályán, hanem azon kívül is meghatározó csapattag volt."

"Viszont érkeztek mások, fiatal, tehetséges játékosok, a klub pedig nagyon bízik bennük. Szóval nem szabad elhamarkodott ítéletet hozni, persze egyértelmű, hogy fejlődnünk kell, de a csapatnak mindene megvan ahhoz, hogy jól szerepeljen, vagy akár még a tavalyi szezonnál is jobban."

A játékos most társaival a pénteki, Milan elleni rangadóra készül.

"A hétfői második félidőre lehet építeni, ahol látható volt a csapat küzdőszelleme. A végén még meg is nyerhettük volna a meccset. Döntetlen lett, de ennek ellenére úgy megyünk Milánóba, hogy az Atalanta ellen a második félidőben mutatott játékot kell folytatnunk."

"Szerintem a legfőbb különbség az volt, hogy más volt a hozzáállásunk, nem igazán a formáció változtatása miatt játszottunk másképpen. Az is igaz, hogy szerkezeti változtatások is voltak, de az edző közben cserélt is, ami jó dolog, mert így mindenki fontosnak érzi magát. De ismétlem, a csapatért hozott együttes áldozat volt az, ami sikerre vezetett. Mindenki megakarta fordítani a meccset."

El Shaarawy szerint a küzdőszellem a Milan ellen is roppant fontos lesz.

"Az edzéseken azóta kipróbáltunk pár apró változtatást, de a legfontosabb az, hogy erősek, koncentráltak és határozottak vagyunk; mindig az volt a legnagyobb erősségünk, hogy az ellenfelet már a saját térdelén letámadtuk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Milan, Serie A