El Shaarawy: A Juventus ellen ennél is több kell

El Shaarawy: A Juventus ellen ennél is több kell

A volt csapata ellen újra gólt szerző játékos szerint jövő héten a Juventus ellen még ennél is jobban kell játszani.

Nagyon fontos volt, hogy megfelelő választ adjon a csapat a Lazio elleni vereséget követően.

"Nagyon fontos volt, hogy a derbi után jó játékkal rukkoljunk elő és megtartsuk az egy pontos előnyünket a Napolival szemben. Most a győzelem volt a legfontosabb. Egész héten fejben tartottuk azt, hogy a most következő két meccs (Milan és a Juventus) mennyire fontos és sikerült remek teljesítményt nyújtani. Jól is védekeztünk, ezt láthatta mindenki."

A meccs után megölelted Donnarummát. Mit mondtatok egymásnak?

"Nagyon fiatal kora óta ismerem őt. Perotti lövésénél csodálatos védést mutatott be és folyamatosan bizonyította, hogy kiemelkedő kapus. De a lényeg, hogy örüljünk ennek a nagyszerű győzelemnek."

Ezt a fajta választ folytatni kell majd a Juventus ellen is...

"A Juventus ellen újabb remek teljesítményt kell majd nyújtanunk, az döntő fontosságú meccs lesz. Nagyon óvatosnak kell lennünk. A derbi után választ kellett adnunk, ami nem volt könnyű, de most elégedettek vagyunk. Menni kell előre és a következő pár meccs mindent elmond majd a szezonunkról. Azt hiszem a második hely egy ilyen szezon után megérdemelt cél számunkra."

Miként álltok majd a Juventus elleni meccshez?

"Hibátlan produkcióra lesz szükség, mindenkire szükség lesz és a Milan elleni siker jó főpróbája volt a Juve elleni meccsnek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Serie A, Milan