El Shaarawy: A játékosok nem felelősek De Rossi menesztéséért

El Shaarawy: A játékosok nem felelősek De Rossi menesztéséért

Az olasz játékos kijelentette, nem ők a felelősek De Rossi távozásáért, azonban elismerte, az eredményekért viszont igen.

Az Udinese elleni mérkőzés első 30 percétől tüntetőlegesen távolmaradt a római kanyar szurkolótábora, majd miután elfoglalták helyüket, elkezdték kifütyülni a csapat játékosait, különösen Lorenzo Pellegrinit és Bryan Cristantét.

„Sikerült megszereznünk a három pontot, és ez most a legfontosabb” - mondta El Shaarawy a DAZN-nek és a Sky Sport Italiának az Udinese elleni 3-0-s győzelem után.


„Az eddigi eredmények nem voltak túl jók, és sajnos az edzőnek kellett megfizetnie ezért. Megértjük a szurkolók csalódottságát, tudjuk, hogy Daniele mit jelent mindenkinek, de mi játékosok csak az eredményekért vagyunk felelősek, minden másért nem."


„Fontos volt ez a győzelem, innen kell építkeznünk.”

Minden bizonnyal jobb teljesítményt nyújtott a csapat ma este, mint amit a Roma-szurkolók eddig láthattak, vajon az edzőváltás új hozzáállást eredményezett?

„Ettől függetlenül változtattunk volna a hozzáállásunkon, tudtuk, hogy ma kulcsfontosságú volt megszerezni a három pontot. Az edző azt kérte tőlünk, hogy legyünk agresszívek, és ez ma sikerült is. De ami a legfontosabb, hogy megszereztük a 3 pontot.” - hangsúlyozta El Shaarawy.

A mérkőzés végén a győzelem ellenére, amikor a játékosok a Curva Sud alá mentek, hogy megköszönjék a buzdítást, még mindig nagyrészt füttykoncert fogadta őket.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Udinese, Serie A