El Shaarawy szerint a Roma képes legyőzni idegenben a Milant

El Shaarawy szerint a Roma képes legyőzni idegenben a Milant

Hétvégén a nyáron megerősödött Milan fogadja a Romát, azonban El Shaarawy szerint a fővárosi együttes képes legyőzni a riválisát.

"Létfontosságú meccs lesz, mert szeretnénk üzenetet küldeni a bajnokság többi csapatának és magunknak. Szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy csapatként mit fejlődtünk, és szeretnénk biztosítani az előttünk álló csapatokat afelől, hogy mi is az első helyekért fogunk küzdeni a bajnokságban. Be akarjuk bizonyítani, hogy az élmezőnyben leszünk."- nyilatkozta az olasz támadó.

"A klub úgy döntött, hogy szinte kicseréli az egész csapatot, és elég sok minőségi játékost igazoltak. Egy nagyon nehéz együttessel szemben fogunk pályára lépni, akik szeretnének bizonyítani. Ahhoz, hogy legyőzzük őket, a maximumot kell nyújtanunk."

A válogatott játékos kezd belelendülni és egyre jobb formában játszani, miután az Udinesének a legutóbbi bajnokin két gólt is rúgott.

Mióta a Roma játékosa lett, a támadó újra megtalálta azt a régi formáját, amit még fiatalon a Milánban már megmutatott, azonban úgy érzi, hogy még messze van a legjobbjától.

"Nem nevezném ezt reneszánsznak, úgy jöttem ide, hogy megpróbálok jól játszani, és azt hiszem sikerült. Sokat fejlődtem, de szeretnék még jobb lenni és felépíteni magam mind itthon, mind nemzetközi színtéren. Jól megy a játék és szeretném ezt folytatni."

"Nagyon jó hallani az edző dicsérő szavait, nekem nagyon bejön ez a játékrendszer, hogy a szélsőknek sokszor be kell vágniuk a tizenhatoson belülre. Tanulnunk kell tőle, mert Di Francesco egy nagyon karizmatikus és jó képességekkel rendelkező edző, aki tudja, hogy mit akar. Taktikailag sokat fejlődtünk, hiszen erre nagy hangsúlyt fektetett."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Milan, Serie A