Egyre jobban zavarják az újságírók Spallettit

Egyre jobban zavarják az újságírók Spallettit

Mivel folyamatosan a jövőjét firtató kérdésekkel bombázzák, ezért Spalletti kilátásba helyezte, hogy nem fog nyilatkozni a későbbiekben.

A Roma hiába fordított és nyert a Sassuolo ellen, végül a sajtótájékoztató legfontosabb része továbbra is Spalletti jövője volt az újságírók számára.

"Az Európa Ligából történő kiesés hatalmas csapás pszichológiailag, de a mostani teljesítménnyel is megmutattuk, hogy mindenünk megvan ahhoz, hogy jól szerepeljünk."- mondta Spalletti a Mediaset Premium-nak.

"Simám csak azt az intenzitást és hozzáállást kellett megismételnünk, így egy remek fordítást láthattunk a srácoktól, akik végül megnyerték ezt a nem könnyű mérkőzést."

"Mi még soha nem vertük meg a Sassuolót otthon, nem tudom ezzel mennyien vannak tisztában, de ezt sem árt figyelembe venni."

"A lefújást követően elmondtam, hogy Domenico Berardi egy remek bajnok, de amikor belemegy az egy-az-egy elleni dolgokba másokkal és leáll mindenkivel vitatkozni, akkor azt az óriási tudását máris elfeledteti. Tudom, hogy nagyon szenvedélyes a srác, ezért annyit tanácsolok neki, hogy kevésbé legyen olyan, mint én."

Pallotta mivel Rómában tartózkodik, így kint volt a mérkőzésen is. Az újságírók pedig azonnal a szakvezető szerződéshosszabbításáról kezdtek el kérdezősködni.

"Minden teljesen világos és ezt mindenki láthatja. A Romának erős csapata van, akkor valamit változtatni kellett, hiszen nyilvánvalóan nehéz helyzetben volt a csapat, különben nem hívtak volna engem."

"Amellett elég ambíciózusnak kell lenned, folyamatosan fejlődni kell és hozni kell az elvárt eredményeket, plusz igazolni a megfelelő játékosokat. Aztán a klubnak is értékelni kell dolgokat. Például, ha ma nem nyertünk volna, akkor most a Juve és a Napoli mögött csak a harmadik helyen lennénk."

"Az én szemszögömből a második hely, ahol most a csapat van, nem csalódás, de nem nyertünk semmit, nincs egyetlen trófeánk sem, szóval a helyzet maradt ugyanaz."

"Ahogy már többször mondtam, az én jövőm azon múlik, hogy sikerül-e a csapatot magasabb célokhoz juttatni és a klub is ezt kérte tőlem. Folyton ugyanazokat a dolgokat hallom: a csapatnak mindene megvan ahhoz, hogy nyerjen. Adnak egy autót a sofőrnek, aztán ha letérsz az útról, akkor minden sokkal nehezebbé válik."

Spalletti végül egyre mérgesebb lett bizonyos újságírókra, akik folyamatosan Pallotta és az ő állítólagos kapcsolatáról írnak az újságokban.

"Önök kívülről ítélnek meg dolgokat, míg én beszélek az emberekkel minden nap és látom őket folyamatosan. Önök nem tudják, hogy mi miről beszélünk. Amik a római újságokban megjelennek, egyáltalán nem pontosak. Amennyiben szeretnék, elküldöm az összes üzenetemet és hívásomat és akkor jobban képben lesznek arról, hogy miket szoktunk beszélni egymással..."

"Mostantól vagy beszélünk a fociról, vagy nem fogok válaszolni semmilyen javaslatra, utalgatásra, sértegetésre, mert engem itt folyamatosan sértegetnek. Amennyiben úgy könnyebb, akkor feltakarítok itt és nem fogok megjelenni a sajtótájékoztatón."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Serie A, Sassuolo