Dzeko: Totti a legjobb

Dzeko: Totti a legjobb

A bosnyák támadó elismerte, nagyon nehéz volt elbúcsúzni a Roma valaha volt legjobb játékosától.

A tavalyi szezon gólkirálya is kivette a részét a Genoa elleni győztes meccsből, ami egyben Francesco Totti búcsúmérkőzése is volt a tavalyi szezon utolsó fordulójában.

"Mindenképpen nyernünk kellett, hogy megszerezzük a közvetlen Bajnokok Ligája indulást érő második helyet."- emlékezett vissza Dzeko.

"Nagyon hamar gólt kaptunk, majd sikerült egyenlítenünk. Az első félidőben kihagytunk pár helyzetet, ezért a második félidőben egyre idegesebbek lettünk."

"Majd amikor megszereztük a vezetést, azt gondoltam, hogy ez már meglesz, de megint gólt kaptunk. Szerencsére Perotti betalált a végén, így sokkal könnyebb volt Tottit ünnepelni."

"Az összes szurkoló örült a győzelemnek, emellett mindenki szomorú volt Totti búcsúja miatt. Nagyon örülök annak, hogy együtt játszhattam vele. Már tavaly is elmondtam, sajnálom, hogy nem játszhattam már előbb vele, mikor még fiatalabb volt, mert akkor sokkal több gólt szerezhettem volna."

"Boldog vagyok, hogy két évet játszhattam vele, és előbb, vagy utóbb mindenkinek be kell fejeznie a pályafutását, ami persze nem könnyű."

"Nem is akarok arra gondolni, hogy mi lesz amikor befejezem, de az első év az aktív játék után nagyon nehéz lehet."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dzeko, Totti