Dzeko teljesen elszigeteltnek érezte magát

Dzeko teljesen elszigeteltnek érezte magát

A Roma csatára úgy véli, az Atletico elleni meccsen szinte semmilyen támogatást nem kapott.

Nagyon kevés lehetősége volt a Romának az Atletico Madrid ellen, azok közül is egy éppen Dzekonak, azonban a bosnyák csatár 5 méterről a kapu mellé lőtt.

"Szerintem voltak bizakodásra okot adó jelek, ahogy az Inter elleni meccsen is 70 percig, azonban egy olyan csapat, mint a miénk, nem játszhat úgy, mint az utolsó 20 percben."- mondta Dzeko a Mediaset Premium-nak.

A Roma az Inter ellen szinte végig uralta a játékot, majd a meccs végére összeomlott és végül kikapott. Ezen a meccsen is hasonló volt a játék menete, de most végül Alisson mentette meg az olasz csapatot a vereségtől.

"Az igaz, hogy időre és türelemre van szükségünk, de nagyon fontos volt megszerezni az egyik pontot amiatt is, hogy a csapat hangulata tovább javuljon."

A játékostól megkérdezték, hogy melyik edző játékrendszerét szereti jobban, Luciano Spallettiét, vagy Eusebio Di Francescóét.

"Nagyon az elején vagyunk még. Az elmúlt szezonban nagyon sok gólt szereztem, ez az év egy kicsit nehezebb és ezen a meccsen is alig értem labdához. Remélem, hogy a következő meccsekben többet találkozom majd a labdával és akkor több gólt is szerezhetek."

"Érezzük Mohamed Salah és Totti hiányát, ráadásul Radja is sokkal közelebb játszott hozzám. Most mindenki kicsit messzebb van tőlem, mint előtte, de lassan kezdjük ezt is megszokni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dzeko, Bajnokok Ligája, Atletico Madrid