Dzeko: Remekül érzem magam a Románál

Dzeko: Remekül érzem magam a Románál

A bosnyák játékos megerősítette, nagyon jól érzi magát a Románál, ezért semmi alapja a távozásával kapcsolatos pletykának.

"A szurkolók? Nélkülük nem sikerült volna, minden másképpen végződött volna."- kezdte a játékos a Radiosarajevo.ba-nak.

"A kapcsolatom a szurkolókkal a kölcsönös tiszteleten alapszik és a támogatásuk hatalmas segítség volt az egész szezon alatt."

"Mindig a maximumot kell nyújtanod, mert a szurkolók elvárják. Fantasztikus dolog a derbiken pályára lépni és örülök annak, hogy megtapasztalhattam a stadion és az utcák hangulatát ilyenkor."

"A jövőm? A szerződésem a Romához köt és nem hiszem, hogy a klubnak bármilyen más szándéka lenne. Én remekül érzem magam itt és most csak a válogatottra koncentrálok. Ezt követően elmegyek szabadságra a nagyon nehéz és hosszú szezon után."

"Totti? Ő egy ikon, Róma hercege."

"Milyen az életem itt? Teljesen más, mint Manchesterben volt. Itt más az emberek temperamentuma, de ettől függetlenül nagyon sokat szoktam sétálni a város utcáin."

"Edzés után hazamegyek és a családommal töltöm az időm. Az életem megváltozott, apa lettem és most már mindig a lányommal akarok lenni."

"Hogy mi lesz a futball után? Erről még korai beszélni, messze van még a visszavonulásom ideje. Most élvezni akarom a jelent és majd csak akkor gondolok rá, ha közeledni fog."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dzeko