Dzeko örül az Inter ellen szerzett góljának

Dzeko örül az Inter ellen szerzett góljának

Dzeko örül annak, hogy góllal járult hozzá az Inter elleni sikerhez.

Edin Dzeko szerint az Inter elleni sikerből képes lesz a csapat önbizalmat meríteni.

"Ez egy igen fontos győzelem volt, mert a Fiorentina és a Torino elleni vereségek után már szükségünk volt erre a sikerre. Nehéz volt, mert az Inter top csapat és ők is nagyon jól játszottak, de végül nekünk sikerült megszerezni a győzelmet és csak ez számít."- nyilatkozta a bosnyák támadó.

"Kikaptunk olyan csapatoktól, akik nem jobbak nálunk, de jobban akarták a győzelmet és végül nyertek is. Ilyen a futball. Folytatnunk kell a fejlődést, de ezzel a sikerrel egyfajta választ tudtunk adni."

Dzeko játékára nem lehetett panasz és a meccs végén a szurkolók felállva tapsolták a csatárt.

"A szurkolók mindig mögöttem álltak, igaz időnként kapok egy-egy füttyszót, de azt azért, mert kihagytam olyan helyzetet, amit be kellett volna rúgnom. Most viszont már jobban érzem magam, 7 meccsen szereztem 5 gólt és igaz szerezhettem volna többet is, de ez sem rossz."

Az idei szezonban először fordult elő, hogy nem a Roma birtokolta többet a labdát, hanem az ellenfele.

"Nagyon fárasztó meccs volt, részben azért, mert az Inter nagyon jól játszott és sokat birtokolta a labdát. Emiatt nagyon sok időt töltöttünk azzal, hogy a labda után rohangáltunk. Végül így is sikerült nyernünk, de szerintem tudunk mi még ennél is jobban játszani."

"A Napoli ellen nagy meccs következik, ráadásul idegenben és most végre tényleg jóbban kell majd játszanunk, mint ahogy tettük eddig."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Dzeko