Dzeko: Nincsenek határok

Dzeko: Nincsenek határok

A bosnyák játékos örül annak, hogy góllal sikerült hozzájárulnia az újabb római győzelemhez.

A játékost kikezdték a szurkolók a Real Madrid elleni meccs után, ahol egy 100%-os helyzetet hagyott ki a meccs elején, azonban most már a 15. percben betalált az Udinese kapujába.

"Nagyon hajtottam, nyerni akartam. Személy szerint örülök a gólomnak."- mondta a meccs után Dzeko.

"A második hely? Azért lépünk pályára, hogy nyerjünk és nem állítunk semmilyen határt magunknak. Most örülünk a harmadik helynek."

"Minden edzőnek van saját elképzelése a játékstílusról, azonban jelen pillanatban az eredmények mindent elmondanak Luciano Spallettiről. Szerintem én is sokat fejlődtem, a számok az én oldalamon vannak. Persze mindig lehetsz jobb, de az számít leginkább, hogy a csapat most is nyert."

"Az ilyen meccseken nagyon fontos, hogy te szerezd az első gólt és ezt most nekünk sikerült megtennünk. Örülök a saját teljesítményemnek és a csapaténak is. A szurkolók mindig mellettem álltak és ezt gólokkal tudom meghálálni, így most kicsit örülhetnek."

"Az edző megadta a kezdésre a lehetőséget és ezt nagyon köszönöm neki. A csapat jól játszott és helyesen döntött, hogy betett. Készen állok a bajnokság hátralevő szakaszára is. Az elmúlt két hónap már egészen jól sikerült számomra, de mindenkinek nagyon koncentráltnak kell maradnia."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dzeko