Dzeko: Néha nem fociztunk

Dzeko: Néha nem fociztunk

A sima, 3:0-ás siker ellenére nem volt teljesen elégedett a csapat játékával Edin Dzeko.

A bosnyák csatár is kivette a részét egy góllal a Chievo elleni sikerből, azonban a játékos úgy érezte, a Roma több alkalommal is leállt a játékkal.

"Mi nem tudunk egyszerűen egy nyugodt estét sem megélni. Az első félidő egyáltalán nem volt nyugodt, még azután sem, hogy vezettünk 2:0-ra. Valami miatt néha egyszerűen leálltunk a játékkal."- panaszkodott a meccs után a Sky-nak Dzeko.

"Antonio Miranténak volt egy csodálatos védése egy közeli fejest követően, különben a Chievo gólt is szerezhetett volna."

"A firenzei borzasztó játék után a Milan elleni meccsen megmutattuk, hogy mennyire egységesek is tudunk lenni. Ma este szereztünk 3 gólt, pedig a Serie A-ban sosem könnyű nyerni, különösen nem idegenben."

"Nagyon szoros a harc a BL-helyekért, sokkal több csapat van most versenyben, mint szokott, de egyáltalán nem számít, hogy mit csinálnak a többiek, ha mi nem nyerünk, ezért nekünk csak magunkkal kell foglalkoznunk."

Kolarov kissé gúnyosan ünnepelte a gólját azzal, hogy meghajolt a szurkolók felé, válaszul arra, hogy az ultrák az utóbbi időben kikezdték a szerb játékost.

"Ahogy a szurkolók, úgy mi sem vagyunk elégedettek a saját teljesítményünkkel. Ők viszont a csapat tizenkettedik embere, szükségünk van rájuk, és reméljük, hogy a következő héten is buzdítani fognak bennünket."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dzeko, Chievo, Serie A