Dzeko: Könnyebb lett volna távozni

Dzeko: Könnyebb lett volna távozni

A bosnyák csatár elmondta, a tavalyi gyengébb szezon után könnyebb lett volna távozni, de ő inkább maradt.

Dzeko a tavalyi szezonban a szurkolók egyik célpontja volt amiatt, hogy számos ordító gólszerzési lehetőséget kihagyott, viszont az idei szezonban folyamatosan termeli a gólokat és 33 góljával ő lett a Roma gólrekordere.

"Ez pályafutásom legjobb szezonja."- mondta a játékos a Sport.Blic.rs-nek.

"Az én történetemet az álmok alkották meg és ez az, amit szeretek, ugyanis én mindig bíztam magamban. Az első római szezonom nem lett a legjobb bizonyos körülmények miatt."

"Edzésmódszert, várost, futballstílust váltottam, így időre volt szükségem, míg mindezt megszoktam. Sokkal könnyebb lett volna távozni, de én maradni akartam és bizonyítani, hogy több van bennem. Sikerült."

"Sokat kritizáltak, ami teljesen helyénvaló is volt, de ettől lettem még erősebb. Minden bajnokság más. Olaszországban a védekezés egy olyan újabb fajtájával találkoztam, amihez nem voltam hozzászokva. Angliában folyton rohanni kellett, míg a Bundesligában alig, de még így is igen érdekes az a bajnokság."

"Nem tudom, hogy mit tartogat a jövő, meglátjuk majd, hogy mi történik. Hol szeretném befejezni a pályafutásom? Meg nagyon korai ezen gondolkodni. Most nagyon élvezem az olaszországi időszakot."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dzeko, interjú