Dzeko: Ez önbizalmat adhat

Dzeko: Ez önbizalmat adhat

A Roma 4:0-ra kiütötte a Leccét, és a bosnyák csatár reméli, hogy ez a siker önbizalmat ad a csapatnak a következő meccsekre.

Sorozatban három bajnoki vereséget követően mindenképpen győzelemre volt szüksége a Romának az ellen a Lecce ellen, amelyik sorozatban három győzelmet követően várta a vasárnap délutáni bajnokit.

"Szereztünk négy gólt, megúsztuk kapott gól nélkül, szóval elmondhatjuk, hogy a két utolsó meccs elég jól sikerült."- kezdte Dzeko a mérkőzés után a Sky Sport Italia-nak.

"Szereztünk némi önbizalmat a következő meccsekre nézve. A csütörtöki Gent elleni siker hitet adott, mert előtte már nem nyertünk egy ideje, és most ezzel a győzelemmel a bajnokságban is visszatértünk a helyes útra."

"Ezen az estén az első perctől kezdve mindent kiadtunk magunkból. Sajnos nagyon sok idő telt el az utolsó hazai győzelmünk óta, mert két hónap nagyon sok idő. De nem szeretek arról beszélni, hogy mi volt, sokkal inkább előre nézek."

Csütörtökön a Gent elleni visszavágó vár a Romára, amit egy gólos előnnyel vár az olasz csapat.

"Hazai pályán 1:0-ra nyertünk, ami a nemzetközi porondon jó eredmény, de úgy megyünk Belgiumba, hogy ott is nyerni akarunk, és tovább akarunk jutni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dzeko, Lecce, Serie A