Dzeko elégedett a fontos győzelemmel

Dzeko elégedett a fontos győzelemmel

A bosnyák csatár elismerte, roppant fontos győzelmet aratott a csapat az elmúlt fordulók eredményeit követően.

Dzeko szerezte a Roma második találatát a Palermo ellen és ez volt a szezonban a 30. gólja.

"Nagyon fontos győzelem volt ez, azt hiszem ez egyértelmű. Az elmúlt hét nem volt valami jó, ezért is volt roppant fontos, hogy most nyerjünk."- kezdte Dzeko a meccs után.

"Három gólt szereztünk és nem kaptunk egyet sem, ami a csütörtöki meccs előtt mindenképpen jót tett az önbizalmunknak. Én is csak annyira érzem magam fontosnak, mint a csapat többi tagja. Az összes srác, aki eddig kevesebb lehetőséget kapott, most pályára lépett és jól teljesített."

A perememberek bebizonyították most, hogy lehet rájuk számítani?

"Abszolút! Azok a játékosok, akik szinte minden meccsen játszottak eddig, most pihentek és helyettük azok játszottak, akik ritkábban kaptak lehetőséget és jól is teljesítettek. Magabiztosak lehetünk, mert mindenki megmutatta, hogy fontos láncszeme lehet ennek a csapatnak a jövőben."

Még hiszel a Scudettóban?

"Sorozatban három meccset is elvesztettünk legutóbb, ezért most nagyon fontos volt, hogy nyerni tudjunk - ennyi."

Mennyire szeretnél gólkirály lenni?

"Nagyon sok jó játékos van a bajnokságban. Örülök annak, hogy 3, vagy 4 gólnélküli meccs után újra sikerült betalálnom, de a legfontosabb az, hogy a csapat nyert. Sikerült nyerni, amivel visszaállítottuk valamennyire az önbizalmunkat. Mostantól a csütörtöki meccsre kell összpontosítanunk, ahol nagyon jól kell majd játszanunk és hatalmas eredményt szeretnénk elérni. Szinte a legnagyobb meccs lesz a szezonban."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Dzeko, Serie A, Palermo