Dzeko: Borzasztó este volt

Dzeko: Borzasztó este volt

A bosnyák támadó szerint mielőbb el kell felejteni a Napoli elleni mérkőzést.

A szezon első vereségét szenvedte el a Roma a pályán a Napoli vendégeként, és rögtön egy súlyos, 4:0-ás zakóba futott bele a csapat.

"Borzasztó este volt."- kezdte a lefújás után Dzeko.

"Nehéz megmagyarázni, de az egyértelmű, hogy nem ilyen teljesítményt akartunk nyújtani. Mindenki többet várt ennél, nem voltunk önmagunk, ez nem az a csapat volt, amit az elmúlt hetekben láthattunk."

"Nem mi voltunk eddig sem a legjobb csapat, és ezután sem mi leszünk a legrosszabbak. Meg kell találnunk az egyensúlyt, és kijavítanunk azokat a hibákat, amiket elkövettünk. A lehető leggyorsabban el kell felejteni ezt az estét, azért is, mert 3 napon belül újabb meccsünk lesz. Addig is keményen kell dolgoznunk."

Milyen volt a hangulat a meccs után az öltözőben?

"Senki nem volt boldog, de pozitívnak kell maradnunk, hétfőn új hét kezdődik. Tudjuk, hogy rosszul játszottunk, de elismerés illeti a Napolit is a jó teljesítményükért. El kell felejtenünk ezt a találkozót, mert ha negatívan gondolkodunk, akkor az nem fog segíteni. Pozitívnak kell maradni, és tanulni kell a hibákból."

Hogy érzed magad fizikálisan?

"Nem vagyok 100%-os formában, csak edzésekkel és folyamatos játékkal tudok ilyen állapotba kerülni. Nagyjából 1 hónapja nem játszottam végig mérkőzést, szóval még kell egy kis idő, de remélem, hogy mihamarabb újra a régi formámban leszek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Dzeko, Napoli, Serie A