Dzeko: A második félidőben megmutattuk, hogy van tartásunk

Dzeko: A második félidőben megmutattuk, hogy van tartásunk

A bosnyák csatár úgy véli, azért sikerült hátrányból felállni a Sassuolo ellen, mert a csapatnak van tartása.

Dzeko meghatározó szerepet játszott a Mapei Stadionban a két góljával, melynek segítségével hátrányból fordítva a Roma végül 3:1-re nyert a Sassuolo ellen.

"Nagyon jól vagyok, lövöm a gólokat, ami jó a csapatnak. Egy igen nehéz meccset nyertünk meg, ezért mindannyian boldogok vagyunk."- kezdte a meccs után Dzeko.

"Az első félidőben nem játszottunk jól, a Sassuolo nagyon agresszív volt és ezzel igen megnehezítette a dolgunkat. A második félidőben viszont már megmutattuk, hogy van tartásunk és ott már csak egy csapat volt a pályán."

A meccs alatt végig, majd a mérkőzés után is nagyon sok szurkoló éltette a Romát, akik elkísérték a csapatot az idegenbeli meccsre.

"Amennyiben sikeresek szeretnénk lenni és meccseket akarunk nyerni, akkor mindenkinek azonos irányba kell húznia. Nekünk is sokkal könnyebb a szurkolókkal a hátunk mögött."

A bajnokság az első negyedéhez érkezett és a Roma két pontos hátránnyal követi a listavezető Juventust a második helyen.

"Mindig csak a következő meccsre szabad összpontosítani. Ezen az estén nehéz dolgunk volt, mert a Sassuolo nagyon jó csapat, remek az edzőjük, de sikerült 3 gólt szerezni és így megérdemelten nyertünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Dzeko, Serie A, Sassuolo