Dybala: Nem csak a pénz számít

Dybala: Nem csak a pénz számít

A Roma argentin játékosa hatalmas összegeket utasított vissza amikor nemet mondott a szaúdi Al-Kadszia ajánlatára.

Az utóbbi 1 hét legfontosabb témája az volt, hogy Paulo Dybala vajon elfogadja-e a szaúdi klub mesés ajánlatát, vagy marad az olasz fővárosban. Azóta már tudjuk, az argentin válogatott játékos a Romát választotta.

„Hosszú és nehéz hét van mögöttem.” - kezdte az argentin játékos még az Empoli elleni vereséget követően.

„Természetesen rengeteg pénzről volt szó, így természetes, ha az ember elgondolkodik rajta, nem fogok hazudni, de a választáshoz sok mindent számításba kell venni, és nem csak a pénz számít.”

„Rengeteg pénzt kerestem a pályafutásom során, és ezt megbeszéltem a feleségemmel, az anyukámmal és a családommal is. Sok mindent mérlegeltem: a családom akaratát, és hogy lehetőségem legyen még visszakerülni a válogatottba is.”

„30 éves vagyok, és minden nap igyekszem a lehető legkeményebben dolgozni, hogy fizikailag jól érezzem magam. Mindezek a dolgok vezettek arra, hogy ezt a döntést meghozzam, és a csapattársaim és a szurkolók szeretete is megerősített ebben.”

„De Rossi döntései? Úgy gondolom, hogy az a helyes, hogy mindannyiunknak ki kell érdemelnie egy helyet a kezdőcsapatban. Az edző a hét folyamán látja, hogy mi a legjobb a csapat számára. Úgy gondolom, hogy azoknak kell játszaniuk, akik jobbak és nagyobb önbizalommal rendelkeznek, és butaság az, hogy mert nem én lettem volna a projekt főszereplője, emiatt gondolkodtam a távozáson.”

„A taktikai dolgok az edzőre tartoznak. Ő hozza meg ezeket a döntéseket. Ahogy az is az ő döntése, hogy 30 vagy 40 percet kell-e játszanom. Ezt mindannyiunknak így kell látnunk. Sokan vannak a csapatban, köztük új játékosok is, és próbáljuk jobban megismerni egymást”.

„Már elvesztettünk 5 pontot, és ez már tavaly is megtörtént velünk. Ezen a héten át kell beszélnünk az összes hibát, amit elkövettünk, és dolgoznunk kell rajtuk.”

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Dybala, Empoli, Serie A