Dybala: Nagyon segíteni akartam a csapatnak

Dybala: Nagyon segíteni akartam a csapatnak

Az argentin támadó sérüléséből visszatérve csereként lépett pályára a Torino ellen, és máris nagyban megváltoztatta a játék képét.

Nagy ovációt kaptál ma, amikor elkezdtél bemelegíteni...

"A szurkolók az első naptól kezdve hihetetlenül kedvesek velem. Nagyon szerettem volna ma játszani, az elmúlt napokban nagyon keményen dolgoztam, hogy itt lehessek. Szerettem volna még hamarabb visszatérni, de sajnos nem sikerült. Ma azt mondtam a mesternek, hogy ha szüksége van rám, akkor rendelkezésre állok. Még annak tudatában is, hogy már behívtak a világbajnokságra, segíteni akartam a csapatnak."

Hogy érzed magad a világbajnokság előtt?

"Nagyon keményen dolgoztam a felépülésemen, hogy a legjobb formámat nyújtsam, és a Roma számára - mind a mai, mind a jövőbeni mérkőzéseken. Igyekeztem a lehető legjobban csökkenteni a távollétem idejét, hogy ma játszhassak, és szerencsére ez sikerült is."

Neked kellett volna ma neked rúgnod a büntetőt? Hogyan alakult ez a helyzet?

"Nem, nem volt semmi sem meghatározva, hogy ki végezze el a büntetőt. Néha minden egy pillanat alatt történik - felnéztem, és Andreánál volt a labda; megosztottuk egymással a pillantásunkat, és úgy érezte, hogy készen áll a lövésre. Szóval ráhagytam, nem volt kérdés, és megvan a bizalom köztünk. Andrea rengeteg gólt szerzett az évek során, sajnos ma kihagyta a büntetőt, de ez bárkivel megtörténhet."

Hogyan reagált a csapat a Rick Karsdorppal kialakult helyzetre?

"Nem voltam ott, amikor ez történt. Nem voltam szemtanúja a saját szememmel. Nyilvánvalóan beszéltem a csapattársaimmal az öltözőben, és sok olyan dolog van, aminek köztünk, játékosok között kell maradnia."

"Egységes csapat vagyunk, ennek így is kell maradnia, és támogatjuk bármelyik csapattársunkat - azokat, akik nehéz időszakon mennek keresztül, ugyanúgy, mint azokat, akiknek nagyon jól megy."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Dybala, Torino, Serie A