Dybala: Nagyon régóta vártam erre

Dybala: Nagyon régóta vártam erre

Paulo Dybala volt a Torino elleni meccs hőse azzal, hogy mesterhármast szerezve vezette győzelemre csapatát.

Az argentin csatár a mérkőzés után a DAZN-nek nyilatkozva osztotta meg a mérkőzéssel kapcsolatos érzéseit.

"Nagyon hiányzott már ez a mesterhármas. Nagyszerű érzés, olyan régóta vártam már rá. A Cagliari ellen is ezt akartam, aztán az edző lecserélt, mielőtt esélyem lett volna a harmadik gólra."

"Ma nem paráztam rá annyira, csak úgy összejött a dolog, és nagyon boldog vagyok, mert ez segített nekünk a győzelem kiharcolásában."

"A gólöröm utáni összeölelkezés De Rossival? Nehéz időszak volt a meccsen, a Torino nehéz helyzetbe hozott bennünket, a meccs veszélyessé válhatott volna, ha nem találok akkor be. A kispad felé futottam, és ő volt az első, aki ott volt, hogy megöleljen."

"Az Európa Liga-ambícióink? Az ember mindig nyerni akar, én mindig trófeát akarok nyerni, bárhol is vagyok. Hosszú az út, nehéz csapatokkal találkozunk majd a bajnokságban és nemzetközi kupaporondon is. Tudjuk mik a céljaink, és minden nap azon dolgozunk, hogy elérjük őket."

"A jövőm? Amikor megérkeztem, azt mondtam, hogy úgy tűnt nekem, mintha már éltem volna ebben  a városban. Nem tudom mi fog történni, minden pillanatot élvezek a csapattal és a csapattársaimmal, mert csodálatosak."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Dybala, Torino, Serie A