Dybala: Mindannyian nagyon élveztük ezt a meccset

Dybala: Mindannyian nagyon élveztük ezt a meccset

Az argentin támadó duplázott a Cagliari ellen, a Roma pedig végül 4:0-ra megnyerte a mérkőzést.

Paulo, mennyire érezted jól magad ma este?

"Azt hiszem, mindannyian élveztük a játékot, nagyszerű meccset játszottunk. Az első félidő végén kockáztattunk egy kicsist, mert keményen letámadtunk és jól játszottunk. Aztán kicsit kiengedtünk a védekezésből, de ez így van rendjén, ez most elég volt."

A meccs előtt De Rossi Tottihoz hasonlított téged, mert a pálya közepén nagy szabadságod van. Hogyan hatott ez rád?

"Nagyon boldoggá tesz, amikor olyan valaki, mint ő, ezt mondja, különösen azok után, hogy annyi évet töltöttem Francescóval. Totti nyilvánvalóan egyedülálló volt Rómában és egész Olaszországban. Csak örülni tudok a szavainak."

Mit adott De Rossi ennek a csapatnak?

"Egyértelműen a lelkesedést. Mindenkinél jobban ismeri ezeket az embereket. Hosszú hetünk volt, ezért sokat tudtunk dolgozni. Azt hiszem, ez volt az egyik titok."

Láttuk a Baldanzi cserét. A stafétabotot is kicseréltétek? Milyen játékos ő?

"Ő csak nemrég érkezett. Én egyelőre csak néhányszor láttam őt, de alázatosnak és dolgozni vágyónak tűnik. Remélem, hogy nagy dolgokra lesz képes, mert sok remke tulajdonsága van."

Mit gondolsz Mourinhóról, a korábbi edződről? Ismerjük a kapcsolatotokat. Van kedved bármit is mondani neki?

"Mindent elmondtam neki, amit négyszemközt el kellett mondanom. Sajnálatos dolog elveszíteni egy edzőt egy szezon közepén. Úgy gondolom, mindenki hibás, de a futballban az edzők fizetnek. Nekünk, játékosoknak is magunkba kell néznünk, hogy magyarázatot találjunk a történtekre."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Dybala, Cagliari, Serie A