Dybala: Itt azonnal otthon éreztem magam

Dybala: Itt azonnal otthon éreztem magam

A játékos "minden szempontból hihetetlen évnek" nevezte debütáló szezonját a Románál.

Az argentin támadó egy Rómában tartott rendezvényen beszélt többek között a csapatnál eltöltött első szezonjáról is.

"Köszönöm a magam és a csapat nevében az egész évben mutatott támogatást. Ez alapvető fontosságú számunkra. Bevallom, hogy ennyi szeretetet kaptam, hihetetlen támogatás volt, és nem számítottam rá."

"Alig ismertem itt valakit, de azonnal otthon éreztem magam, és ez lehetővé tette, hogy jobban teljesítsek a pályán. Igyekeztem egész évben visszaadni valamit mindabból, amit tőletek kaptam. Közel álltunk egy hihetetlen ünnepléshez, de ez így is egy fantasztikus év volt számomra minden szempontból."

Beszélt a város iránti szeretetéről.

"Gyermekkorom óta mindig is szerelmes voltam Rómába. Nagyon messze voltam, nem ismertem, de abból, amit láttam, megszerettem."

"Ez az egyik kedvenc városom a világon, a családom és én is jól érzem magam itt, igyekszem minél többet élvezni, sétálva és körbejárva, és remélem, hogy még többet fogom élvezni."

Végül Dybala beszélt a 2023-24-es szezonra vonatkozó elvárásairól és a Romával kapcsolatos ambícióiról.

"Ez egy nagyon hosszú szezon lesz, sok mérkőzéssel. Remélem, hogy márciusban úgy érkezünk meg, hogy minden sorozatban esélyünk van a célunk elérésére. Ez a célunk, erős csapatunk van."

"Fontos játékosok érkeztek, és úgy gondolom, hogy folytatnunk és javítanunk kell azon, amit tavaly tettünk. Sajnos nem kezdtünk jól, de a szellemiségnek ennek kell lennie, hogy mindig adjunk valami pluszt, mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken."

"Ahogy említettem, nem kezdtünk jól, de voltam már rosszabb helyzetben is, aztán jól mentek a dolgok. Remélem, hogy ezúttal is így sikerülhet."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dybala