Dühös a meg nem adott tizenegyes miatt Perotti

Dühös a meg nem adott tizenegyes miatt Perotti

A Roma játékosa a mérkőzés után elismerte, nagyon mérges amiatt, hogy a játékvezető nem adta meg az ellene elkövetett szabálytalanságért a tizenegyest.

"Háromszor találtuk el a kapufát, valamint a játékvezető nem adott meg egy büntetőt, szóval szerintem sokkal többet érdemeltünk volna."- mondta a meccs után Perotti.

"Az Inter erős csapat és olyan játékosai vannak, mint Icardi, aki nagyon veszélyes tud lenni a 16-oson belül, most is könyörtelenül kihasználta a lehetőségeit. Keményen kell dolgoznunk, hogy még jobbak legyünk."

"Viszont az egyáltalán nem normális, hogy lövünk három kapufát, jól játszunk és nem kapunk meg egy büntetőt. Ott a videóbíró, egy olyan technológia, amit nem megfelelően használnak. Egyértelműen kicsit mérgesek vagyunk emiatt."

"Láttam egy kicsit a Genoa - Juventus meccsből, ahol használták a technológiát. Tisztán lehetett látni, hogy én toltam meg a labdát, a védő már csak a lábamat találta el. De az ilyen előfordul, minden rosszul sikerült, szóval nem a technológia a fő probléma."

"Szerintem De Rossi kérte a videóbírót és azt a választ kapta, hogy semmi nem történt és szöglet következik. Mit tudunk tenni?"

Perotti emellett elismerte, hogy az Inter nagyon jól használta ki a lehetőségeit és szerencséje is volt.

"Mielőtt megszerezték volna az első két góljukat, addig nálunk volt az irányítás, majd szabálytalankodtak velem a 16-oson belül és ezzel a mérkőzést le is zárhattuk volna. De az Inter kemény csapat, nem egy Serie B-s együttes. Nem volt szerencsénk, mert nem tudtuk megszerezni a második gólunkat, majd végül elvesztettük a meccset."

"Most jön a válogatott meccsek miatti szünet, össze kell szednünk magunkat és még jobban kell dolgoznunk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, Serie A, Inter