Di Francesco: Tiszteljük a Barcát, de nem félünk tőlük

Di Francesco: Tiszteljük a Barcát, de nem félünk tőlük

A Roma mestere kijelentette, csapata tiszteli a leendő BL-ellenfelét, de nem félnek tőle.

Egyre jobban fokozódik a hangulat Rómában, amit az is mutat, hogy a szurkolók órák alatt elkapkodták az összes jegyet a Barcelona elleni visszavágóra.

Di Francesco is tisztában van azzal, hogy nagy mérkőzés vár rájuk, azonban előtte még lesz egy Bologna elleni bajnoki, ami legalább akkora kihívás.

"Az teljesen érthető, hogy az emberek már a Barca elleni meccsre gondolnak, de számunkra a Bologna elleni bajnoki kulcsfontosságú a harmadik helyért folytatott harcban."- jegyezte meg a Roma mestere.

"Mi nem Messit akarjuk semlegesíteni, hanem a Barcát. Messi a világ legjobb játékosa, de az az út nem létezik, amivel teljesen ki lehet őt zárni a játékból, viszont bizonyos plusz figyelem igen. Mindenképpen tisztelni fogjuk az ellenfelünket, de nem félünk tőlük."

A Bologna elleni mérkőzés fontos a fővárosi együttes számára, mert komoly harcban van az első négy hely valamelyikéért, és már közeledik a szezon vége.

"Próbálok inkább előre tekinteni ahelyett, hogy azzal foglalkoznék, hogy mi történt eddig. Jobban is szerepelhettünk volna a bajnokságban, de volt egy nehéz időszakunk, amikor nagyon sok pontot elvesztettünk. De ahogy mindig mondtam, a Napoli és a Juventus egy kicsivel előttünk jár."

"Ami az első római szezonomat illeti, még túl korai bármit is mondani róla. A bajnokságban lehetne több pontunk, de az a tény, hogy ilyen messzire jutottunk a BL-ben, amire nagyon régen nem volt képes a csapat, az azt mutatja, hogy azért jó dolgokat értünk el."

"Az pedig hatalmas motiváció, hogy még ennél is messzebb juthatunk, de én mindig azt mondom a játékosaimnak, hogy sose legyenek elégedettek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Barcelona, Bajnokok Ligája