Di Francesco: Tiszteljük a csoportbeli ellenfeleinket

Di Francesco: Tiszteljük a csoportbeli ellenfeleinket

A Roma mestere szerint komoly ellenfeleket kapott a BL-ben a csapata.

A Roma a BL C csoportjába került a Chelsea, az Atletico Madrid és a Qarabag mellé, és Di Francesco szerint komoly teszt vár csapatára a csoportkörben.

"A csapattal néztem a sorsolást és azt kell mondjam, az ember mindig valami jobb dologban reménykedik, miközben tudod, hogy ott a lehetősége annak, hogy olyan nagyszerű csapatok ellen lépj pályára, mint a Chelsea és az Atletico."- kezdte Di Francesco.

"A Qarabagot mindenki a leggyengébbnek tartja, de azokat a meccseket sem szabad félválról venni. Ez egy nehéz csoport, de mivel a harmadik kalapból húztak minket, ezért várható volt, hogy top csapatok várnak majd ránk."

"A Chelsea-nek Conte személyében egy nagyszerű edzője van, akit én is nagyon jól ismerek, a csapat pedig televan sztárokkal, Morata személyében pedig még tovább erősödtek."

"Ami az Atleticot illeti, ha arra gondolunk, hogy az elmúlt 4 évben kétszer játszottak döntőt, akkor elmondhatjuk, tudják hogyan kell játszani ebben a sorozatban. Az edzőjüknek számos erőssége van és az, hogy már évek óta együtt dolgozik a csapattal igazán stabillá teszi az együttest."

"Mindegyik csapatot tiszteljük a csoportban, de minden tőlünk telhetőt megteszünk majd a meccseken."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Bajnokok Ligája, Di Francesco