Di Francesco: Nincs szükségem tanácsokra

Di Francesco: Nincs szükségem tanácsokra

Eusebio Di Francesco kijelentette, nincs szüksége arra, hogy a játékosai elmondják, mennyire jó játékos Mohamed Salah.

A Roma az ellen a Liverpool ellen készül a BL-elődöntőre, amelyik a nyáron leigazolta az olasz együttestől Mohamed Salah-t. Salah, aki két évet töltött el a Romában, az eddigi szezonban már 41 rúgott gólnál jár Jürgen Klopp együttesében.

Eusebio Di Francesco a nyáron ült le a Roma kispadjára, így nem volt alkalma Salah-val együtt dolgozni, azonban ennek ellenére nincs szüksége egyik védőjének tanácsára sem azzal kapcsolatban, hogy Salah-t miként kellene őrizni.

"Nincs szükségem arra, hogy bármit is mondjanak nekem. Teljes mértékben tisztában vagyok a képességeivel."- jegyezte meg a 48 éves szakember.

"Ne felejtsük el, hogy én is készültem már fel ellene itt Olaszországban. Viszont az a tény, hogy számos játékosunk nagyon jól ismeri őt, csak előny lehet."

"Az biztos, hogy egy remek srác, igazi profi, aki keményen dolgozik."

A Roma mestere szerint az idei szezon, amiben a fővárosi csapat 1984 után először jutott el nemzetközi kupa elődöntőjébe, a csapat számára egy szép, folyamatos fejlődés.

"Az idei szezon egy szép fejlődés számunkra. A Roma az elmúlt években nem nagyon harcolt a szezon végéhez közeledve több területen is egyszerre. Most még mindig harcban vagyunk a bajnokságban az első 4 helyért, míg a Liverpool ebből a szempontból jobb helyzetben van, mert már biztosította a helyét jövőre is a BL-ben."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Liverpool, Bajnokok Ligája