Di Francesco: Nem szabad félnünk

Di Francesco: Nem szabad félnünk

A Roma mestere szerint egy dolgot nem érezhet csapata a Barcelona ellen, az pedig a félelem.

Eusebio Di Francesco úgy véli, csapatának büszkének kell lennie arra, hogy idáig eljutott a sorozatban, és ott olyan neves csapattal mérheti össze tudását, mint a Barcelona.

"Ez egy csodálatos kihívás, mi pedig nagyon örülünk annak, hogy részt vehetünk benne."- jegyezte meg a Roma mestere.

"Egy dolog, amit a Roma nem érezhet a Barcelona ellen, az pedig a félelem. Igen, mindenképpen tiszteljük őket, de nem félünk tőlük. Büszkének kell lennünk, hogy velük játszhatunk, és emelt fővel, erőtől duzzadva, méltósággal kell várnunk a mérkőzéseket."

"Mi az a csapat vagyunk, amelyik úgy akar játszani, ahogy tudjuk, hogy szokott, habár tisztában vagyunk azzal is, hogy a túloldalon a világ egyik legjobb csapata lesz majd."

A Roma a Napoli 4:2-es idegenbeli legyőzésével úgy tűnik, hogy kilábalt a hullámvölgyből.

"Jól kezdtük a szezont, aztán jött egy jól látható hullámvölgy. Most kezdünk megint igazi csapat lenni, erősek, kiegyensúlyozottak, ami a szezon hátralevő részében még sokat fog számítani."

"Először most még jön a Bologna elleni mérkőzés, aztán gondolhatunk csak a Barcelonára. Egy igen izgalmas esemény vár ránk, amit én, és a játékosok is megpróbálnak majd kiélvezni."

"Nagyon fontos, hogy jó eredményt érjünk el a Nou Campban, máskülönben nagyon nehéz lesz a visszavágó. Biztos vagyok benne, hogy Barcelonában is hallani fogjuk a saját szurkolóink hangját, a csapat körüli lelkesedés pedig csak segít nekünk."

"Nagyon örülök annak, hogy sokan elkísérnek majd bennünket, hiszen ez egy ritka alkalom lesz. Büszkének kell lennünk arra, hogy a Barcelonával fogunk játszani."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Barcelona, Bajnokok Ligája