Di Francesco: Nainggolan sérülése rosszkor jött

Di Francesco: Nainggolan sérülése rosszkor jött

Sajnálatos pontvesztéssel ért véget a Roma bolognai vendégjátéka, azonban Nainggolan sérülése nagyon rosszkor jött.

Dzeko a cserepadról beállva egyenlített a Bologna ellen, azonban végül a győztes gólt nem sikerült megszerezni a Romának.

"Úgy döntöttünk, hogy Dzekót pihentetjük ezen a meccsen, mert bizonyos játékosok nem lehetnek folyton pályán. Patrik Schick mindent megtett a csapatért, nem hibáztathatjuk őt a döntetlenért."- mondta a meccs után a Roma mestere a Sky Sport Italia-nak.

"Az első félidőben egyik játékosommal sem voltam megelégedve, és nem csak Schickkel volt bajom. Hiszek abban, hogy vigyázni kell rá, és segíteni a fejlődését, hiszen ne felejtsük el, hogy honnan jött és milyen tapasztalattal rendelkezett. Sajnos a Románál van egy olyan rossz szokás, hogy az új játékosokat lerombolják ahelyett, hogy megóvnák őket."

"Az elképzelhetetlen, hogy Edin minden meccsen pályára lépjen, láthattuk, hogy mi történt Ünderrel és Nainggolannal a válogatott meccsek utan, mindkettő összeszedett egy-egy sérülést. Edin jelezte, nem érzi úgy, hogy kezdeni tudna a meccsen, nekem pedig meg kell bíznom a játékosaim visszajelzéseiben."

"Sajnos a Bologna az első lehetőségét kihasználta, míg nekünk számos gólhelyzetünk volt Defrel, Perotti és El Shaarawy révén."

"Csalódott vagyok, hogy pontokat hagytunk el az útmentén, de jelen esetben az edzőt is ugyanúgy megilleti a negatív minősítés, mint a játékosokat. Egyáltalán nem vagyok elégedett az eredménnyel, mindössze néhány megmozdulás tetszett."

A Roma számára komoly problémát jelenthet Nainggolan sérülése, akit a 16. percben le kellett cserélni izomhúzódás gyanújával, és nem kizárt, hogy a Barcelona ellen sem tud majd pályára lépni.

"Beszélnünk kell az orvosi stábbal, de ahogy el kellett hagynia a pályát, az sok bizakodásra nem ad okot. A tapasztalat az, hogy az ilyen típusú sérülést nem lehet rövid idő alatt rendbe hozni, még akkor sem, ha jelen esetben Ninjáról van szó, aki képes meglepetéseket okozni."

"Háromszor is megpróbált futni, de az, hogy végül feladta, és lejött a pályáról azt jelenti, hogy biztosan fájt neki."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Bologna, Serie A