Di Francesco: Meg fogom találni a megoldást

Di Francesco: Meg fogom találni a megoldást

A Roma mestere leszögezte, minden erejével azon lesz, hogy megtalálja a megoldást a jelenlegi helyzetre.

A Roma holnap a Viktoria Plzen ellen lép utoljára pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében, és egy esetleges győzelem pozitív irányba mozdíthatja el a rossz formában lévő csapatot.

"Jelen pillanatban nem mennek túl jól a dolgok, de bennem megvan a vágy a folytatásra és a kemény munkára. Hiszek magamban, és abban, amit csinálunk, de meg kell változtassuk a dolgokat. Úgy döntöttünk, hogy összetartást rendelünk el annak érdekében, hogy átbeszéljük a problémákat, majd megtaláljuk a megoldást mindenre."- kezdte Di Francesco a sajtótájékoztatót.

"Mindent megteszek annak érdekében, hogy ez a helyzet megváltozzon."

A holnapi meccs már nem változtat semmit a csoport első két helyezetjének állásán, így nem kizárt, hogy a Roma mestere több kulcsjátékost is pihentet majd.

"Nincs túl sok választási lehetőségem a holnapi meccsre. Sokan fognak pályára lépni holnap is azok közül, akik a Cagliari ellen is szerepeltek, és akik majd a Genoa ellen is játszani fognak hétvégén. Egy biztos, hogy a kapuban Mirante kezd majd Olsen helyett."

"A sérülésből felépült játékosok közül senki nem fog kezdeni még, egyedül Pastore van olyan állapotban, hogy pályára léphessen már az első perctől kezdve. Perotti biztosan nem, mert neki többféle sérülése volt, és sokat kihagyott."

"De Rossi most kezdett el újra futni, és remélem, hogy a Juventus elleni meccsre már visszatér. Pellegrininek több időre van szüksége, míg ami a többieket illeti, Dzeko már előrébb tart a felépülésben, mint El Shaarawy."

"Ami Schicket illeti, tőle egyértelműen többet vártam, ahogy ő is többet várt saját magától. Ki kell használnia minden lehetőségét, és most nagyon fontos, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjon."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Viktoria Plzen, Bajnokok Ligája