Di Francesco: Manolasz hiányozni fog a legfontosabb meccsről

Di Francesco: Manolasz hiányozni fog a legfontosabb meccsről

A Roma mestere elárulta, a görög védő biztosan kihagyja a holnapi, Udinese elleni bajnokit.

A Romára a holnapi mérkőzéssel kezdődően egy elég komoly sorozat vár, hiszen az Udinese elleni bajnoki után a Real Madrid ellen lép majd pályára a BL-ben, utána pedig az Inter következik újra a Serie A-ban.

"A legtöbb ember már most a Real Madrid és az Inter elleni meccsre gondol, pedig számomra most a legfontosabb találkozó az Udinese elleni holnapi mérkőzés."- kezdte a sajtótájékoztatót Di Francesco.

"Fizikai szempontból nagyon nehéz meccs vár ránk, mert az Udinese egy igen kemény csapat, akik nem érdemeltek vereséget a Milan és az Empoli ellen."

"Jól ismerem Davide Nicolat, és biztos vagyok benne, hogy jól felkészíti a csapatát a holnapi találkozóra, és mindent megtesznek, hogy megfojtság majd a játékunkat."

"Kosztasz megpróbált tegnap és ma is edzeni, de a bokája még mindig nincs tejesen rendben. Másrészről nem akarjuk sem Perotti, sem De Rossi játékát siettetni, mert nem akarunk úgy járni, mint régebben, meg mint Pastoréval."

"Reméljük, hogy a Real elleni meccs után már Diego visszatérhet, Daniele pedig a Cagliari elleni meccsre lehet újra bevethető.. Kolarov viszont egészséges, és játszani is fog, míg Santon nemrég még lázas volt."

"Tudjuk, hogy Lasagna nagyon jól tudja kihasználni támadásnál az üres területeket, míg De Paul nagyon jól mozog az oldalvonalak között, ráadásul azonnal tüzel, ahogy lehetősége nyílik."

"Ami Karsdorpot illeti, nem valószínű, hogy kezdő lesz. Nem kizárt, hogy csereként pályára tud lépni, mert egyre jobb az edzéseken, és szeretnénk, ha mihamarabb visszatérne a csapatba."

"Schicknek volt némi rosszabb időszaka, de ő is egyre jobb, és látszik rajta, hogy szeretne ezen rossz időszakon már tényleg túllendülni. Örülök neki, ahogy teljesít mostanában, és remélem, hogy tudja majd Udinében is folytatni ezt a fejlődést."

"Sokat beszéltek a Szlovákia ellen szerzett góljáról, és mondták, hogy csodálatosan átemelte a kapus felett. Én ehelyett azt mondtam neki, hogy ez egy teljesen átlagos gól volt, ami neki a vérében van."

"És hogyan reagált erre? Mosolygott, mert tudja, hogy simán képes ilyen gólokra, de azt is tudja, hogy messze nem mutatott még meg mindent. Folytonosságra, gólokra van szükségünk, ha ezek jönnek, akkor bármit képes lesz megcsinálni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Udinese, Serie A