Di Francesco: Lesznek változások a kezdőben

Di Francesco: Lesznek változások a kezdőben

A Roma mestere elismerte, lesznek kisebb változások a Bologna elleni kezdőcsapatot illetően.

A Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzés előtt még komoly erőpróba vár a Romára a bajnokságban, miután a Bologna vendégeként kellene megszilárdítania a harmadik helyét a tabellán.

"Most csak a Bologna elleni meccsre összpontosíthatunk, a többi kevésbé érdekel."- jegyezte meg Di Francesco a sajtótájékoztatón.

"Nagyon fontos, hogy sikerüljön megtartani és megszilárdítani a jelenlegi helyezésünket a tabellán."

"Dzeko vagy Schick? Még ki kell értékelnem néhány dolgot, mert 4 nagyon fontos meccs vár ránk 10 napon belül, de az biztos, hogy a megfelelő döntéseket hozzuk majd meg."

"Fizikai és mentális szempontból is át kell gondolnom a dolgokat, amihez még hozzájön a válogatottakban való szereplés is."

"Dzeko vagy Schick fog pályára lépni, mint egyedüli csatár, de hogy kik lesznek a széleken, az a két játékos majd az El Shaarawy, Gerson és Perotti trióból lesz kiválasztva."

"Újra szembenézni a fiammal? Federico nagyon sokat fejlődött, de meg kell találnia újra önmagát, és tovább fejlődnie, ha nem megy neki a játék, mert megvan benne minden ahhoz, hogy nálam is sikeresebb játékos legyen."

"Sok szerencsét kívánok neki, de csak a következő héttől!"

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Bologna, Serie A