Di Francesco: Hiszek a csodákban

Di Francesco: Hiszek a csodákban

A Roma mestere a Barcelona elleni visszavágó előtt kijelentette, arra kérte a srácokat, próbáljanak csodát tenni.

Az első meccs 4:1-es eredménye után a Roma nehéz helyzetben várja a Barcelona elleni visszavágót, ugyanis minimum 3:0-ra kellene nyernie ahhoz, hogy továbbjusson a katalán együttessel szemben.

"Mindig hatalmas felelősség az Olimpicóban játszani attól függetlenül is, hogy mennyien vannak a nézőtéren."- jegyezte meg a Roma mestere.

"Holnap megfelelő választ kell adnunk az első meccs 4:1-es eredményére, ehhez pedig mindent bele kell adni, amit csak tudunk."

"Néha nem vagyunk elég kegyetlenek, aminek az lett az eredménye, hogy nem tudtunk jó eredményeket elérni. Mindig arra kérem a csapatomat, hogy a megfelelő rosszindulattal futballozzanak, amiatt voltam sokszor bosszús, hogy nem láttam rajtuk ezt a fajta hozzáállást."

"Nem szabad elfelejtenünk, hogy a nyakunkon a derbi, ettől függetlenül a legjobb játékosaimat fogom pályára küldeni annak reményében, hogy hátha sikerül csodát tenni, hiszen még gyakorlatilag nem dőlt el semmi."

"Az a feladatunk, hogy a végsőkig próbálkozzunk, hajtsuk végre a feladatunkat, mi pedig megtesszük. Csodára lesz szükség, de miért ne történhetne meg?"

"Gondoljuk csak vissza a Chelsea elleni hazai meccsünkre, viszont nem szabad elfelejteni, hogy most egy egészen másik csapat az ellenfél, egy sokkal erősebb."

"Nem fogok a városról beszélni, de a mentalitásunk Trigoriában épült fel, onnan származik. Sokat hallok a győztes mentalitásról, csak ez a csapat nem nyert túl sokat."

"A sérülések? Cengizt még meg kell vizsgálni, habár ő lehet tagja lesz a keretnek. Perotti nem, de remélem, hogy ő már a derbire visszatér, bár nem lesz könnyű."

"Nem kizárt, hogy Schick is lehetőséget kap. Nainggolan? Hihetetlen potenciál lakozik benne, holnap pedig az lesz a feladata, hogy megmutassa milyen bajnok ő, aki megpróbálja továbbjuttatni a csapatot."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Barcelona, Bajnokok Ligája