Di Francesco: Ez még csak a kezdet

Di Francesco: Ez még csak a kezdet

A Roma mestere a Chelsea elleni győzelem után kijelentette, ez még csak a kezdet a csapata számára.

A Roma sima, 3:0-ás győzelmet aratott az angol bajnok ellen, és ezzel a csoportja élére állt.

"Tudtuk, hogy a taktikájuk miatt lesznek gondjaink, de tisztában voltunk azzal is, hogy kontrákból veszélyesek lehetünk, ha tudjuk, hogy mit kell csinálni nyomás alatt. Bebizonyítottuk, hogy tudjuk, de azt kell mondjam, nem szabad itt abbahagyni. Ez a győzelem még csak a kezdet a Roma számára."- mondta a meccs után a Roma mestere.

"Hiszek a munkámban és abban, amit csinálok. A srácoknak kellett egy kis idő, mire megértették, hogy mit is akarok igazán, de az elvégzett munka kezd kifizetődni, és itt mindenki tudja, hogy mit kell csinálnia."

El Shaarawy a Bologna elleni meccs után a Chelsea elleni találkozónak is az egyik hőse volt, miután duplázott az angol csapat ellen.

"El Shaarawy ugyanazt csinálta a jobb oldalon, mint amit a balon szokott, mindig bevágott középre. Ezzel mindig sikerült játékba avatkoznia, és nem volt elszigetelődve. Ez az, amit a szélsőimtől elvárok."

"A második gólnál, ahol persze kellett a védő hibája is, hitt végig abban, hogy elérheti a labdát. Nagyon szeretem, amikor a szélsőim behúzódnak középre, ezekből mindig hatalmas előnyt lehet kialakítani, amit most is bizonyítottunk."

Ezt az eredményt a Roma a rengeteg sérült játékos ellenére érte el.

"Alessandro Florenzi maga kérte a lecserélését, mert teljesen kimerült. Ez teljesen érthető ilyen hosszú kényszerszünet, és komoly sérülés után, de amíg a pályán volt, addig a régi Florenzit láttam."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Chelsea, Bajnokok Ligája