Di Francesco: Ez egy csúnya győzelem volt

Di Francesco: Ez egy csúnya győzelem volt

A Roma mestere elismerte, a csapatnak sokat kell még fejlődnie annak ellenére, hogy sikerült az Atalantát legyőznie.

Aleksandar Kolarov szabadrúgásgóljával megnyerte első meccsét a Roma az Atalanta ellen, azonban Eusebio Di Francesco tisztában van azzal, hogy még sokat kell fejlődnie a csapatának.

"Egy olyan teljesítményt kértem ma, amiben látszik a csapat karaktere, mert egy nagyon jó Atalanta ellen léptünk pályára."- kezdte Di Francesco.

"Jónak kellett volna lennünk az utolsó 20 percben, de sajnos a csapat fizikai állapota nem a legjobb még."

"De szerencsére nem kaptunk gólt, és egy olyan csapatot láttam, amelyik jó teljesítményt akart nyújtani. Ez egy csúnya győzelem volt, ezért innen csak fejlődni tudunk és kell is."

"A végén viszont az Atalantának mindössze egy igazán komoly helyzete volt, ezen kívül a csapat végig jól védekezett."

"Kicsit jobban is járathattuk volna a labdát, de ezen a meccsen jobban védekeztünk, mint támadtunk. Holnaptól a támadásban is jobbak leszünk."

A Romát nagyon sok kritika érte a felkészülési időszakban, azonban Di Francesco elégedett azzal a munkával, amit abban az időszakban elvégeztek.

"Nagyon szép dolgokat csináltunk meg a felkészülési időszakban az utolsó meccstől eltekintve, ahol úgy döntöttem, kicsit másképpen szeretném látni a meccset."

"Szeretném megvalósítani az ötleteimet, a játék iránit szenvedélyt. Azt viszont el tudom mondani, hogy ezen a pályán nagyon sok csapat megszenved majd."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Serie A, Atalanta