Di Francesco: Ennyit nem lehet hibázni

Di Francesco: Ennyit nem lehet hibázni

A Roma mestere elismerte, hogy jobb csapat a Real, de ennyi hibával akkor sem szabadna játszani.

"Az első félidőben nagyon szenvedtünk, mert a Real nagyon jól járatta a labdát, és mindig megtalálta a réseket. Kár az egészért, mert igaz voltak veszélyes kontráink, de túl sokat hibáztunk, az utolsó passzok pedig sosem voltak pontosak. Azt is tudtuk, hogy hagynak majd területet nekünk, de ezekkel sem tudtunk élni. "- mondta a lefújást követően Di  Francesco.

"Nem is annyira félénkek voltunk, inkább nem volt meg a minőségi játék. Egy Real Madrid ellen nem adhatod el a labdát, mert iszonyat nehéz visszaszerezni."

"Minden a jó döntésekről szól, tudni kell mikor mozogjon előre a csapat, és mikor kell visszazárni. Amikor nekik lehetőségük adódott, szinte mindig eltalálták a kaput, míg mi elszórakoztuk azokat."

"A pozitívumokat kell néznem, hiszen egy nálunk sokkal jobb csapattal találkoztunk, amit tudtunk előre. Tavaly nagyon szép dolgokat értünk el, szóval érthető, hogy többet várunk el."

Di Francesco meglepetésre az eddig egy percet sem játszó Nicolo Zaniolóval a középpályán kezdett. 

"Tudom, hogy jó játékos, különben nem játszattam volna egy BL meccsen. Sok munka áll még előtte, de szerintem a körülményekhez képest jól játszott, és szerintem nincs jobb alkalom a tapasztalatszerzésre, mint egy Bajnokok Ligája meccs."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco , Real Madrid