Di Francesco: Bosszantó vereség

Di Francesco: Bosszantó vereség

Komoly egyéni hibák is kellettek ahhoz, hogy a Roma kikapott a Real Madridtól.

"Eltekintve az egyéni hibáktól, és hogy fontos játékosok hiányoztak a nagyon fiatal csapatból, a csapat hozzáállása nagyon jó volt az elején. Egyszerűen nem lehet, hogy folyamatosan ugyanazokat a hibákat követjük el."- kezdte a meccs után Di Francesco.

"Akárhányszor gólt kapunk, teljesen elveszítjük a fejünket. Nem tudom elmondani, hogy mennyire mérges vagyok emiatt. Amikor egy olyan csapat ellen, mint a Real Madrid jól játszol, akkor egyszerűen nem dobhatsz el mindent csak azért, mert mondjuk gólt kaptál."

"Ott van Fazio hatalmas hibája, pedig ő már nem gyerek. Sajnos néhány nagyon tapasztalt játékosunk is követ el hibákat. A fiatalok meg túlságosan lelkesek, ezért a kapu előtt sokszor rossz döntést hoznak."

"Igazán az bosszant, hogy két gólt kaptunk kontrából a saját szögletünkből. Ez az, ami a futballban kicsinál, megöl. Ilyen hibákat egyszerűen nem lehet elkövetni."

Cengiz Ünder hatalmas ziccert hagyott ki az első félidő végén, ami szintén nem volt jó hatással a csapat önbizalmára. 

"Már vagy 7-8 alkalommal megkérdezték tőlem, hogy mit lehetne ezzel csinálni, és ez az 1 millió dolláros kérdés. Számtalanszor elmondtam már a játékosoknak, hogy egy meccs a 90 perc során még lehet döntetlen, de akár meg is lehet nyerni. Ehelyett ez a csapat úgy tűnik, hogy 30 perccel a vége előtt feladja,és úgy játszik, mintha az utolsó perc lenne."

"De mit gondolnak, elmondtam már ezerszer nekik én is! Persze az is előfordulhat, hogy egy játékos néha elveszti a fejét, és nem tud bizonyos helyzetekben koncentrálni."

A Roma tehát nem a legjobb előjelekkel várja a hétvégi, Inter elleni bajnokit. 

"Biztosan nem számíthatok majd az Inter elleni meccsen Dzekóra, De Rossira, El Shaarawyra és Pellegrinire, ez 100%." 

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco , Real Madrid, Bajnokok Ligája