De Rossi: Fantasztikus választ adtunk 1:1-nél

De Rossi: Fantasztikus választ adtunk 1:1-nél

A Roma középpályása úgy véli, csapata fantasztikus választ adott az Inter egyenlítő gólját követően.

"Jól játszottunk ezen az estén, erősen kezdtünk és a gólunk mellett még számos komoly lehetőségünk volt. Sajnos hagytunk nekik jó pár lehetőséget, de most még így is sokkal egységesebbek és szilárdabbak voltunk, mint általában."- kezdte a nyilatkozatot De Rossi.

"A második félidőben túlságosan visszazártunk, de az egyenlítő góljukra adott válaszunk hihetetlen volt. Ez is azt mutatja, hogy a csapat kezd régi önmaga lenni végre."

"Most a válogatott meccsek miatt szünet következik, kicsit fellélegezhetünk, de aztán újra egy igen kemény ellenféllel kell majd szembenéznünk."

Dzeko gólját követően De Rossi igen őrült gólörömöt mutatott be.

"Mindannyian nagyon örülünk annak, ha az Inter ellen gólt szerzünk. Éjjel-nappal az öltözőben vagyunk és amikor valaki olyan szerez gólt, aki sok kritikát kap, vagy valamiért nehéz időszakon megy keresztül, akkor én személy szerint annak különösen örülök."

A meccsen az Internek is akadtak komoly gólszerzési lehetőségei és voltak igen hajmeresztő jelenetek.

"Igen, voltak necces esetek, túlságosan is sok egy olyan csapat számára, mint amilyenek mi akarunk lenni. Egy bajnoki címre törő csapatnál nem lehet ennyi."

"Az emberek azt mondják, hogy a csapat a Sampdoria elleni második félidőben sokkal többet futott, de a számok az ellenkezőjét mondják. Ez azt mutatja, hogy jobban fel kell készülni taktikailag és passzolni is jobban, pontosabban kell. Nagyon sok múlik a gondolkodásmódon."

"Köszönjük minden szurkolónak, akik ezen az estén kilátogatott a stadionba, fantasztikusak voltak. A Curva Sud is szépen megtelt, de ez még mindig nem ugyanolyan. Azokat a szurkolókat kell visszahozni, akik régen is itt voltak és akik mindig eljönnek velünk idegenbe is. Nem szabad a szurkolók hiányára fogni az egyes kudarcokat. Mi azt szeretnénk, ha teltház, különösen telített kanyar előtt tudnánk játszani."

"Ezt a helyzetet mielőbb meg kellene oldani és nekünk játékosoknak is lehet benne szerepünk, csak tárgyalni kellene kicsit többet. Az egyáltalán nem jó, amin most a Roma és a Lazio szurkolói keresztül mennek. Baldissoni javasolta, hogy játsszuk máshol a meccseinket, amiben én benne vagyok, mert ami most van, az egyáltalán nem jó."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, De Rossi