Defrel első interjúja

Defrel első interjúja

Miután aláírta szerződését az új klubjával, Gregoire Defrel a Roma TV-nek adott interjút.

Üdvözlünk a Románál. Milyen érzés a Roma játékosának lenni?

"Nagyon sokat jelent számomra a Romában futballozni. Egy nagyon erős, Olaszország egyik legerősebb csapatának a játékosa leszek. Örülök, hogy itt lehetek és a csapatért mindent megteszek majd."

Mikor vette fel veled a Roma először a kapcsolatot?

"A menedzserem januárban mondta, hogy a Roma érdeklődik irántam. Beszéltem a Sassuolóval és az edzővel, de végül maradtam további 6 hónapot. Kicsit csalódott voltam, hogy nem sikerült akkor az átigazolás, mert hatalmas lehetőség volt számomra, de nem pánikoltam. Megígértem magamnak, hogy lesz további csodálatos 6 hónapom a Sassuolónál és bíztam benne, hogy a lehetőség újra felmerül majd a szezon végén. Amikor a menedzserem közölte, hogy a Roma a nyáron is érdeklődik irántam, nagyon megörültem neki és azonnal igent mondtam."

Di Francesco azt mondta, hogy te középcsatár vagy, de ha kell, akkor a jobb oldalon is képes vagy játszani.

"Igen, ez így van. Régebben szélsőként játszottam, de a Sassuolónál az edző mindig középcsatárként játszatott. Kicsit nehéz volt megszokni a mozgást az első évben, de igazán sokat segített és ennek köszönhetően nagyon sokat fejlődtem és tanultam. Van még mit tanulnom, de már középcsatárnak érzem magam."

A Románál most majd újra együtt szerepelhetsz volt csapattársaddal, Lorenzo Pellegrinivel. Beszéltél vele?

"Igen, sokat beszétünk. Még mielőtt a klub mindenbe beleegyezett volna, Lorenzo felhívott és érdeklődött, hogy mi a helyzet. Most, hogy aláírtam, küldött egy üzenetet Amerikából, amiben azt írta: 'alig várom, hogy újra találkozzunk'. Örülök neki, hogy újra együtt tudunk majd játszani, mert nagyon jó srác és remek játékos."

A Romának köszönhetően bemutatkozhatsz majd a Bajnokok Ligájában is.

"Igen, ez a legrangosabb sorozat egy játékos számára, ahol pályára léphet, szóval teljesen izgatott vagyok. Mióta Olaszországba szerződtem folyamatosan lépdeltem előre évről évre, ez az év pedig a BL miatt lesz előrelépés. Mindent beleadok majd, amit csak tudok és alig várom, hogy elkezdődjön."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Defrel, interjú