De Rossi: Túl sokat hibáztunk

De Rossi: Túl sokat hibáztunk

A veterán középpályás szerint a csapat sokat javult az elmúlt időszakhoz képest, de még mindig nagyon sok munka áll előttük.

A Roma sima 3:0-ás vereséget szenvedett a Real Madrid otthonában a BL nyitófordulójában.

"Mindig demoralizáló, mikor olyan csapat ellen játszol, amelyik folyamatos futásra kényszerít úgy, hogy alig találkozol a labdával."- kezdte a Sky Sports-nak a meccs után De Rossi.

"Voltak veszélyes kontráink, de nagyon jó védőik vannak, ahogy csatáraik is, így nagyon nehéz volt eljutni a kapujukig."

"A vasárnapi meccshez képest sokkal jobb volt a csapat hozzáállása, mert most szinte végig koncentráltunk. Az ilyen meccseken régebben többször voltak kihagyásaink."

"Számos lehetőség van arra, hogy miként reagálsz az adott meccsen, de amikor nagyon tehetséges játékosok vannak veled szemben, akkor előbb, vagy utóbb, de megtalálják a kaput. A Real nagyon erős csapat, de nekünk nem szabad elfeledkeznünk a saját erősségünkről, és újra meg kell mutatni azt."

"Folytatni kell a kemény munkát, felkészülni a Bologna elleni meccsre, nincs más teendő. Szükségünk vannak a pontokra a bajnokságban."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, De Rossi, Real Madrid