De Rossi: Szeretem, amikor ilyen szenvedve nyerünk

De Rossi: Szeretem, amikor ilyen szenvedve nyerünk

Ha nehezen is, de végül nyert, és begyüjtötte a 3 pontot a Roma a Torino elleni hétfői mérkőzésen.

A DAZN-nek adott mérkőzés utáni interjújában De Rossi a ma esti mérkőzéssel kapcsolatos nehézségekről beszélt.

"Tetszett, ahogyan kezeltük az utolsó percek szenvedését. Mondtam Rasmusnak, hogy a Torino soha nem adja fel, és hogy még nincs vége, ezért figyeljen nagyon. És tényleg nem adták fel, mi pedig szenvedtünk a végéig."- kezdte De Rossi.

"Szeretek a végsőkig szenvedve nyerni, de ezek azok a típusú meccsek, amiket egyszerűen előbb le kell zárni, mert egész meccsen nyomást gyakorolnak, és megizzasztanak."

"Dybala? Az igazi bajnokok meghatározóak ebben a sportágban is, és ezt nem lehet megkérdőjelezni. Az első félidőben kiegyensúlyozottan játszottunk, mert a Torino olyan csapat, amelyik 10 emberrel letámadk. Nagyon erős, fizikális csapat. Tudtuk, hogy nehéz lesz a csütörtöki 120 perc után, és így is lett."

"Sok csapatot megölt volna a Torino egyenlítő gólja, de elég jók voltunk ahhoz, hogy reagáljunk és megnyerjük végül a találkozót." - tette hozzá.

"Az első góljuk egy remek találat volt a nagyszerű Zapatától. A másodiknál egyértelműen elvesztettük a koncentrációt, és ezen még dolgoznunk kell."

"Renato Sanches beállásával is elégedett vagyok. Smalling sérülését minden szempontból kezelni kellett, beleértve érzelmi szempontból is. Ő egy kivételes srác és egy nagyszerű játékos, aki nagyon vágyott a visszatérésre. Nagyon jól játszott, és azt hittem, hogy nem bírja ki ennyi ideig, mint ameddig bírta."

"Lukaku is nagyon tetszett, aki beállt és azt csinálta, amihez ért. Azmoun is tetszett, de abban a pillanatban szükségünk volt valakire, mint Romelu, aki bővíti a lehetőségeinket és segít feljebb lépni."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, De, Torino, Ser