De Rossi: Spalletti a legjobb a Roma számára

De Rossi: Spalletti a legjobb a Roma számára

A Genoa elleni győztes meccs után Daniele De Rossi kijelentette, szerinte Spalletti a legjobb a Roma számára.

A Genoa elleni találkozó több okból is nagyon fontos volt, a Romának mindenképpen nyernie kellett, hogy bebiztosítsa a második helyét, valamint ezen a meccsen búcsúzott Francesco Totti, a Roma legendája.

"Vannak emberek, akik nem egyszerű, normális emberek. Vannak olyan pályafutások, amik szintén nem normálisak. Láttam egy kiírást, amin az állt: 'Az igazi harc a modern futball ellen az, hogy 25 éven keresztül ugyanannak a csapatnak a mezét viselted. Ezt a harcot Te nyerted!'"- mondta a meccs után De Rossi Tottiról.

"Én pontosan tudom, hogy milyen nehéz egy olyan városban és klubnál lenni, amelyik mindenkit megoszt, de Tottinak sikerült összefogni mindenkit. Tottival senki nem tud vitatkozni. Totti elsősorban a barátom, akit mostantól nem fogok látni minden nap."

"Ami pedig Spallettit illeti. Nagyon sok embertől hallottam azt, hogy boldog lesz, ha Spalletti távozik a klubtól. Remélem, hogy jövő ilyenkor is boldogok lesznek még. Nincs kétségem afelől, hogy senki nem tudná jobban csinálni, mint ő."

 

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, De Rossi, Totti, Spalletti