De Rossi: Nekünk és a szurkolóknak is hatalmas győzelem volt ez

De Rossi: Nekünk és a szurkolóknak is hatalmas győzelem volt ez

A veterán középpályás szerint a Sampdoria elleni siker fordulópont lehet a Roma hátralevő szezonjára nézve.

Daniele De Rossi szerezte a mérkőzés egyetlen találatát, amivel a Roma idegenben győzte le a Sampdoria együttesét, és ezzel továbbra is életben tartja a Bajnokok Ligájában való indulás reményét.

"Ez a három pont nagyon sokat jelent most a bajnokságban, javít a csapat, és a szurkolók hangulatán is."- mondta a győztes találatot szerző játékos a meccs után.

"A meccs után láttam, hogy a csodálatos szurkolóink mennyire elégedettek voltak ezzel a sikerrel."

A játékos számára némi elégtétel is volt ez a siker és a gól, hiszen tavaly ugyanitt - habár a Genoa ellen - kiállították, és ezzel a Roma végül csak döntetlenre végzett.

"Tavaly ilyenkor arról kellett nyilatkoznom, hogy a piros lapom végül 2 pontunkba került, idén viszont szereztem egy gólt, ami plusz két pontot hozott. Ilyen a futball, mindig kapsz lehetőséget a javításra."

"Nagyon tetszett a csapat hozzáállása, és persze tudunk ennél is jobban játszani, de most nincs sok időnk, minél több pontot kell szereznünk."

"Csalódottak vagyunk, hogy nem vagyunk BL-t érő helyen, de a héten esélyünk lesz felzárkózni, és a lehető legjobban felkészülni az Udinese elleni meccsre. Biztos vagyok abban, hogy ha megfelelően felkészülünk, akkor sokkal jobb időszak elé nézünk."

"Amikor már nincs sok hátra a szezonból, olyankor már nem lehet kísérletezni, mindent ki kell tenned a pályára, férfiként játszani, és begyűjteni a pontokat."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, De Rossi, Sampdoria, Serie A