De Rossi: Ndicka játszani fog a Napoli ellen

De Rossi: Ndicka játszani fog a Napoli ellen

Daniele De Rossi a Roma TV-nek nyilatkozott a Napoli elleni mérkőzés előtt, ahol elárulta azt is, hogy Ndicka játszani fog.

„Evan jól van, velünk edzett, és mindenekelőtt a szavaival tette egyértelművé, hogy remekül érzi magát, nem fél a szerelésektől, az összecsapásoktól, újra 100%-os állapotban van.”- kezdte a De Rossi.

„Mancinivel együtt fog kezdeni, és mindkettőjükre kihívásokkal teli párharcok várnak, mert Osimhen a világ egyik legerősebb középcsatára.”

„A szezon ezen szakaszának legnehezebb aspektusa az, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi mérkőzést kell játszani. Minden csapat, amellyel találkozunk, nagyon magas szintű, időnként szükség lenne friss erőkre, de szerencsére a legtöbb esetben a többieknek is más elfoglaltságaik vannak.”

„Nehéz lesz, de ne sajnáljuk magunkat, a Napoli az egyetlen csapat, amelyik közel áll az Interhez a szintet tekintve, tavaly szinte verhetetlenek voltak, idén nehéz helyzetben vannak, de ettől még majdnem ugyanaz a csapat, még mindig nagyon erősek.”

„Három hónappal ezelőtt jöttem ide, ha azt mondták volna, hogy most ötödikek leszünk 4 ponttal az Atalanta és 6 ponttal a Lazio előtt, akkor aláírtam volna, tekintve, hogy honnan indultunk.”

„Visszakerültünk az élmezőnybe, most versenyben vagyunk a Bajnokok Ligáját érő helyekért, ami szinte lehetetlennek tűnt akkor. A mögöttünk lévő csapatok erősek, a sorsolásunk nem könnyű, de nagyszerű a tudat, hogy nagyszerű csapatokkal játszottunk remek meccseket és rossz meccseket papíron gyengébb csapatokkal. Az Atalanta pontokat vesztett a Cagliari és a Hellas Verona ellen, mindannyian nevettünk volna, ha ezt megjósoljuk, de a szezon végén ez is megtörténhet.”

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, De Rossi, Napoli, Serie A