De Rossi: Még semmi nem dőlt el

De Rossi: Még semmi nem dőlt el

Nagyon csalódott a vereség miatt Daniele De Rossi, de úgy véli, még semmi nem dőlt el.

"Még vár ránk egy visszavágó, ahol kiharcolhatjuk a továbbjutást, és kijavíthatjuk azokat a hibákat, amiket ezen a mérkőzésen elkövettünk. Borzasztó érzés, mert az első félidőben úgy tűnt, uraljuk a játékot."- mondta a meccs után De Rossi.

Két teljesen más félidőt láthattunk...

"Egyértelműen másképpen játszottunk a két félidőben. Az első félidőben nagyon jók voltunk, míg iszonyat gyengék a másodikban, főleg az egyenlítő gól után. Egyszerűen leeresztettünk, megszűnt a játékunk, nem járattuk a labdát úgy, mint tettük az első félidőben. Nem tudtuk tartani a támadó középpályásaikat..."

Mivel magyarázható a teljesítmény ilyen szintű esése?

"A Sahtart nagyon jó játékosok alkotják, nagyon jó focit játszanak, ezt ne felejtsük el. Nyilvánvalóan az edzővel mindent átveszünk majd a következő napokban, és megnézzük, hogy hol hibáztunk. A 2:1 ellenére még nem estünk ki, otthon mindenképpen nagyon jól kell majd játszanunk."

Ez a mérkőzés elég motiváció lesz a visszavágóra?

"Mindenképpen, de az, hogy a legjobb 16 között vagyunk, már önmagában elég motiváció, a hazai pályáról nem beszélve. Nem lesz könnyű, mert nagyon jó a Sahtar, de megmutattuk már, hogy tudunk velük azonos szinten játszani, hiszen az első félidőben jók voltunk, aztán a másodikban már ők voltak jobbak."

"Ők sem verhetetlenek, de mindenképpen tisztában kell lennünk az erősségeikkel. Biztos, hogy vissza fognak állni, és kontrákra játszanak majd a visszavágón, ezért nagyon óvatosnak és figyelmesnek kell majd lennünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, De Rossi, Sahtar Donyeck, Bajnokok Ligája