De Rossi: Jobb volt a Lazio

De Rossi: Jobb volt a Lazio

A Roma középpályása elismerte, a szombat esti meccsen a Lazio jobban játszott.

Egy esetleges győzelem jól jött volna a Romának a negyedik helyért folytatott harcban, azonban a csapat nem tudta kihasználni a lehetőséget, és sima, 3:0-ás vereséget szenvedett a városi riválistól.

"Óvatosan kell megvizsgálnunk ezt a meccset, különösen azért, mert a héten egy másik nagyon fontos meccs vár ránk a Bajnokok Ligájában."- mondta De Rossi a Sky Sport Italia-nak.

"A Lazio ma jobban játszott, efelől semmi kétség. Az elmúlt hónapban sok pontot gyűjtöttünk, de kétségkívül iszonyat megszenvedtünk egy Bolognával és egy Frosinonéval. Remélem, hogy sikerül visszatalálnunk a helyes útra."

"Nem az első derbi, amit elvesztettünk, előfordul az ilyen, szóval menni kell tovább előre. Nem akarom a dolgot lekicsinyelni, vagy azt mondani, hogy nem bánt, de most tényleg a Porto elleni visszavágóra kell már összpontosítanunk, mert ha sikerülne ott a továbbjutás, akkor az megint sokat változtatna az egész szezon összképén, és persze akár a jelenlegi formánkon."

"A Lazio végig lendületesebbnek tűnt, különösen az egyéni párharcoknál és a szereléseknél."

"Teljesen nyilvánvaló, hogy folyamatosan váltakoznak a jó és rossz teljesítmények, de ugyanez volt tavaly is. Nem tudom, hogy most a határozottság hiányzott-e, de a Lazio egy nagyon erős csapat, ezért nem korrekt, ha azt mondjuk, hogy nem akarunk volna győzni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, De Rossi, Lazio, Serie A