De Rossi: Izgalmas európai esték várnak ránk

De Rossi: Izgalmas európai esték várnak ránk

A Roma középpályása elismerte, kicsit könnyebb csoportot szeretett volna csapatának a BL-ben.

Könnyűnek éppen nem mondható csoportba került a Roma, miután az angol bajnok mellett a spanyol Atletico és az azeri Qarabag vár majd az olasz csapatra.

"Az egyik oldalról kicsit csalódottak vagyunk, hogy nem egy könnyebb csoportba kerültünk, viszont a másik oldalról izgalmas európai esték várnak majd ránk remek csapatok ellen."- mondta De Rossi a sorsolást követően.

"Motiváltak vagyunk és szeretnénk felejthetetlen estékkel megajándékozni a szurkolóinkat."

"A csoport nem könnyű, de izgalmas. Van időnk felkészülni rá."

"Conte az egyik legjobb edző a világon és Antonio Rüdiger is a legjobbak között van a posztján. Mindkét srácot nagyon kedvelem, nagyon jó lesz őket újra látni, de remélem, hogy mindketten csalódottan távoznak majd. Nem lesz könnyű, de megpróbáljuk."

"Az Atletico is az a csapat, amelyiket szerettem volna elkerülni. Nagyon kemény meccs vár ránk ellenük. Szintén remek edzőjük van, aki az utóbbi években az egyik legjobbá nőtte ki magát. Ráadásul csapatával nagyon szép eredményeket ért el top csapatok ellen."

"Ami pedig az azeri csapatot illeti, egyáltalán nem ismerjük őket, de mivel itt vannak a sorozatban, ez azt jelenti, hogy jó csapat."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, De Rossi, Bajnokok Ligája