De Rossi: A Juve Ronaldóval még jobb akar lenni

De Rossi: A Juve Ronaldóval még jobb akar lenni

A Roma középpályása szerint a Juventus egyértelműen még jobb akar lenni Cristiano Ronaldo leigazolásával.

Ronaldo a pályafutása során 5 alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját, azonban a Juventusnak ez utoljára 1996-ban sikerült, így nem titkolt szándékuk az, hogy a portugál játékos érkezése hozzásegíti majd őket ehhez.

"Ronaldo leigazolása egyértelműen az olasz labdarúgás javára válik, de legfőképpen a Juventusnak, akik leigazolták őt."- kezdte De Rossi a Roma TV-nek hétfő reggel.

"A szezont már 2-3 lépéselőnnyel kezdik. Az, hogy sorozatban 7 bajnoki címet nyertek mutatja, hogy valamit jól csinálnak, de ez lényegében azt jelenti, hogy egyeduralkodóvá lettek, ami nem jó."

"Az pedig, hogy leigazolták a világ két legjobb játékosának egyikét, egyértelműen azt mutatja, hogy még magasabbra törekednek. Viszont Ronaldónak még alkalmazkodnia kell majd az olasz bajnoksághoz és a Juventushoz, ahogy a Juventusnak is alkalmazkodnia kell Ronaldóhoz."

"Persze semmi sem előre megírt, még akkor sem, ha a Juventus már most hatalmas előnnyel rendelkezik a többiekkel szemben. Ronaldóval egyértelműen a Bajnokok Ligája győzelem lesz a cél, de senki nem garantálja, hogy ez sikerülni is fog, ahogy a Serie A győzelmet sem."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, De Rossi, interjú