Cuper: Salah a világ egyik legjobb játékosává válhat

Cuper: Salah a világ egyik legjobb játékosává válhat

Az egyiptomi szövetségi kapitány szerint Mohamed Salah a következő években a világ egyik legjobb játékosává válhat.

Salah jelenleg Gabonban tartózkodik az egyiptomi válogatottal és készül a Mali, Ghána és Uganda elleni csoportmérkőzésekre az Afrika Nemzetek Kupája keretében.

Cuper, aki kétszer jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe a Valenciával és egyszer volt második a Serie A-ban az Interrel, úgy véli, Salah a világ egyik legjobb játékosa lehet a következő években.

"Salah remek játékos és jó ember. Tapasztalt, profi és nagyon szerény, mint szinte mindenki itt. Amennyiben ebben az ütemben fejlődik, akkor hamarosan a világ egyik legjobb játékosa válik belőle. Én nagyon szeretném, ha így lenne."- nyilatkozta Hector Cuper, az egyiptomi válogatott kapitánya.

Cuper úgy véli, hogy Salah fontos szerepet játszik majd abban az egyiptomi csapatban, amelyik legutóbb 2010-ben nyerte meg a tornát.

"Nagyon sok kitűnő helyi játékosunk van egy igen versenyképes hazai bajnokság jóvoltából. Aztán van pár top játékosunk, mint például Elmohamady, Ramadan Sobhi és Elneny, akik mind az angol Premier League-ben játszanak, plusz Salah."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Salah, Cuper