Csalódott a második félidei játék miatt El Shaarawy

Csalódott a második félidei játék miatt El Shaarawy

A Roma gólszerzője sajnálja, hogy nem sikerült megtartani az egygólos előnyét a csapatnak.

El Shaarawy remek átemelésével szerezte meg a vezetést az első félidőben, majd Matias Vecino 5 perccel a rendes játékidő befejezése előtt egyenlített, így a Romának nem sikerült visszavágnia az őszi hazai vereségért.

"Figyelembe véve, hogy miként lett ez a meccs felépítve, talán ennél kicsit többet érdemeltünk volna."- kezdte csalódottan a meccs után a támadó.

"Kétféle Romát láthattunk ezen a meccsen: az első félidőben agresszívek voltunk, nagyon magasan letámadtuk őket, és sokszor visszaszereztük a labdát. A második félidőre visszaestünk, az agressziónk is alábbhagyott, ennek következtében az Internek visszajött az önbizalma, és sikerült kiegyenlíteniük."

Személy szerint milyen volt a teljesítményed?

"Szép gólt szereztem. Az edző azt kérte tőlem, hogy ha lehet, mindig húzzak befelé, majd Alisson remek labdát adott. Persze sokkal jobb lett volna, ha ez győztes találat lett volna."

Fizikálisan minden rendben volt?

"Igen, egy kicsi hiányzott, a második félidőben sajnos a játékunk nem volt teljesen tiszta. Az első félidőhöz képest sokszor szenvedtünk az első labdaérintésnél a letámadásaik miatt. Ennek a csapatnak az is az erőssége, hogy tudja mit kell tennie védekezésben, de sajnos az utolsó 20 percben nem nagyon jött össze."

Most pedig a Sampdoria következik...

"Meg kell találnunk a nyertes utat. Ha most sikerült volna nyernünk, az hatalmas önbizalmat adott volna, de továbbra is egységesnek kell maradnunk, és menni előre ugyanabba az irányba."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Inter, Serie A