Cristante: Meglesz az első négy hely egyike

Cristante: Meglesz az első négy hely egyike

A fiatal középpályás biztos abban, hogy a nehéz szezonkezdet ellenére a Roma odaér az első négy hely valamelyikére.

A Roma hétvégén Szardínia szigetére a Cagliarihoz látogat, és mindenképpen győznie kell ahhoz, hogy tartani tudja a lépést az első négy helyezett csapattal, vagy akár szerencsés esetben kicsit közelebb zárkózzon.

"Eddig a kisebb csapatok ellen nagyon nem szerepeltünk jól, és tudjuk, hogy ennél sokkal több kell."- kezdte a nyáron érkezett játékos a Sky Sport Italia-nak.

"A Serie A nem egy könnyű bajnokság, és tisztában vagyunk azzal, hogy sokat kell fejlődnünk, jelenleg is ezen dolgozunk. Az edzéseken nagyon keményen dolgozunk, mert tudjuk, hogy szombaton 3 pontot kell szereznünk annak érdekében, hogy sikerüljön felzárkóznunk."

"Biztos vagyok benne, hogy sikerül majd a legjobb négyben végeznünk. A célunk az, hogy kavilifikáljuk magunkat a jövő évi BL-sorozatra, ennek a csapatnak pedig mindene megvan ahhoz, hogy ez sikerüljön."

"Már megmutattuk, hogy ebben a sorozatban tudunk jól játszani, a bajnokságban pedig meg kell találnunk a folytonosságot, ami eddig sajnos hiányzott."

A Roma kerete a nyáron nagyon megfiatalodott, hiszen olyan játékosok érkeztek, és kapnak egyre több szerepet, mint Nicolo Zaniolo, vagy Justin Kluivert.

"Nagyon fiatal, de roppant tehetséges játékosokról van szó. Időt kell nekik adni, de az biztos, hogy fényes jövő áll előttük. Ezek a fiatalok adhatnak nekünk új szikrát. Zaniolo már többször megmutatta, hogy milyen nagyszerű játékos válhat belőle, csak folytatnia kell a fejlődést."

Mivel a Romában igen sok a sérült játékos, így Cristantére és Nzonzira sok-sok mérkőzés vár szép egymásutánban együtt a középpályán.

"Az edző nagyon sokat foglalkozik a csapat közös mozgásával, különösen a középpályás résszel. Egyre jobban megértjük egymást Nzonzival."

"Danielétől minden nap sokat tanulok. Hihetetlen tapasztalattal rendelkezik, látszik, hogy mit miért csinál, ezért nagyon fontos követni minden pillanatát, és a lehető legtöbbet ellesni, megtanulni tőle."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Cristante, interjú