Cristante: Jönni fognak az eredmények

Cristante: Jönni fognak az eredmények

A fiatal középpályás biztos benne, hogy előbb, vagy utóbb, de jönni fognak az eredmények.

Miközben a Bajnokok Ligája csoportköréből már biztosan továbbjutott a csapat, addig a bajnokságban folyamatosan szenved a fővárosi együttes, és csak a többi csapat botladozásának köszönheti, hogy belátható távolságon belül van még mindig a negyedik hely.

"Az összetartásra azért volt szükség, hogy ebben a nehéz helyzetben még jobban összekovácsolódjunk, még jobban tudjunk együtt dolgozni."- jegyezte meg Cristante arra utalva, hogy a csapatnak a Cagliari elleni döntetlent követően összetartást rendelt el a vezetőség Trigoriában.

"Csak így sikerülhet kilábalni ebből a helyzetből, de innentől a pályán kell bizonyítanunk. Minden szezonnak megvan a maga sajátossága, egyetlen biztos pont van, a kemény munka, és ha keményen dolgozunk, akkor az eredmények előbb, vagy utóbb, de jönni fognak."

"A Bajnokok Ligája mérkőzések csodálatosak, ráadásul egy olyan helyzetben, amiben most mi vagyunk, az ilyen meccsek még fontosabbak, mert egy jó eredménnyel elindulhatunk azon az úton, ami az eredményekben megmutatkozó folytonossághoz kell."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Cristante, Viktoria Plzen, Bajnokok Ligája